Atelier Anneke Wessels
Cursussen en workshops
Het gehele jaar door geef ik cursussen en workshops Beeldhouwen in steen in mijn beeldhouwatelier op Werk aan het Spoel, één van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, gelegen aan de Lek bij Culemborg.
Bij mooi weer kan er heerlijk buiten gewerkt worden op het terrein voor het atelier, met een schitterend uitzicht op de Lek en haar uiterwaarden!

Openingstijden atelier:
Het atelier is iedere 1e zondag van de maand open van 11.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in mijn atelier.
Op de dagdelen dat ik geen les geef, ben ik regelmatig in het atelier aan het werk aan mijn eigen beelden.
Als de groene deuren open staan ben ik aanwezig, u kunt dan altijd binnen komen lopen. Wilt u het atelier door de weeks bezoeken en er zeker van zijn dat ik aanwezig ben, maak dan eerst even een afspraak met mij via info@annekewessels.nl of 06 4986 0575.
Auto’s en fietsen kunt u parkeren op de parkeerplaats op de Goilberdingerdijk, er is beperkte parkeergelegenheid, als u niet van ver komt neem dan de fiets!Cursussen en workshops:
Klik op één van de links hieronder voor meer informatie over de cursussen en workshops die ik geef:
 • Cursussen beeldhouwen in steen

 • Dagworkshops

 • Workshops op maat voor groepen

 • Familie- en vriendendagen workshops

 • Afdelingsuitjes workshops

 • Kinderworkshops

 • Zomerworkshops


 • Locatie Atelier Anneke Wessels:
  Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40a in Culemborg, even ten westen van de wijk Parijsch.

     

  De Goilberdingerdijk verdeelt het fort in een noord en zuid terrein. Het atelier is gevestigd op het noord terrein van het fort, direct naast De Lek, in Bomvrijgebouw A (op de tekening hierboven het gebouw bij de witte pijl). Er zijn een aantal parkeerplaatsen op de Goilberdingerdijk. Hoeft u niet van ver te komen, kom dan met de fiets en geniet van een fietstocht met schitterend uitzicht op rivier de Lek en haar uiterwaarden. Zie ook website van Werk aan het Spoel.

  Vragen:
  Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor een activiteit, stuur dan een email naar: info@annekewessels.nl of bel naar 06 4986 0575.