Contact

Atelier Anneke Wessels
   
Locatie Atelier Anneke Wessels: Goilberdingerdijk 40a, Culemborg
Postadres atelier: Burg. Houtkoperweg 1, 4033 BJ Lienden
Telefoon: 0344 795 265 / 06 4986 0575
Email: info@annekewessels.nl
Websites: www.annekewessels.nl
www.facebook.com/AtelierAnnekeWessels
www.werkaanhetspoel.nlVoor meer informatie, een prijsopgave, het aanvragen van een brochure en/of voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan het atelier, kunt u met mij contact opnemen.

Openingstijden Atelier Anneke Wessels, Werk aan het Spoel:

Weekends:
Iedere 1e zondag van de maand van 11.00 tot 17.00 uur is een selectie van mijn beelden te zien en te koop in Galerie Anneke Wessels op Werk aan het Spoel.
Klik hier voor meer informatie.

Doordeweeks:
Doordeweeks geef ik cursussen en workshops beeldhouwen in steen (zie voor lesuren de cursuspagina).
Op de dagdelen dat ik geen les geef, ben ik regelmatig in het atelier aan het werk aan mijn eigen beelden.
Wilt u het atelier door de weeks bezoeken en er zeker van zijn dat ik aanwezig ben, maak dan eerst even een afspraak met mij. Heeft u interesse in een specifiek beeld en wilt u dit in het echt zien, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Indien het beeld niet elders in een expositie staat, regel ik dat het in het atelier aanwezig is.

  

Locatie Atelier Anneke Wessels:
   

Atelier Anneke Wessels is gevestigd op Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40a in Culemborg, even ten westen van de wijk Parijsch. De Goilberdingerdijk verdeelt het fort in een noord en zuid terrein. Het atelier is gevestigd op het noord terrein van het fort, direct naast de Lek, in Bomvrijgebouw A (op de tekening hierboven het gebouw bij de witte pijl). Er zijn een aantal parkeerplaatsen op de Goilberdingerdijk. Hoeft u niet van ver te komen, kom dan met de fiets en geniet van een fietstocht met schitterend uitzicht op rivier de Lek en haar uiterwaarden.
Klik hier voor de website van Stichting Werk aan het Spoel en hier voor een filmpje over Werk aan het Spoel om een indruk te krijgen van alle faciliteiten die Stichting Werk aan het Spoel biedt.