Kinderworkshop bij Atelier Anneke Wessels

Kinderworkshops:
Op verzoek geef ik op dagdelen dat ik geen les geef ook kinderworkshops geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Duur: 2,5 uur.
Dag: in overleg met u.
Aantal: minimaal 6 - maximaal 10 deelnemers (10 kinderen of 9 kinderen + 1 ouder).
Kosten: € 16,00 per deelnemer.

Er kan gekozen worden uit:
  • Het maken van een dier. Hierbij werken de kinderen vanuit een al voorgevormde ruwe basisvorm van ca. 10 cm. Ze kunnen kiezen uit dinosaurus, een visje of een eendje. De vorm zit al herkenbaar in de steen en de kinderen werken deze vorm verder af door te raspen, schuren en polijsten. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Het maken van een fantasievorm. Hierbij maken de kinderen van een ruw stukje steen een beeldje naar hun eigen idee door te raspen, schuren en polijsten. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Het maken van een hangertje aan een koordje. De kinderen krijgen een ruw stukje speksteen van ca. 5 cm met een gaatje erin en maken hiervan een mooie gladde fantasievorm door de steen te raspen, te schuren en te polijsten. Ze krijgen een leuk gekleurd koordje om hun hangertje aan te hangen. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.


De kosten voor de workshop zijn inclusief de steen, limonade en iets lekkers.
Bij de keuze van een hangertje is het gekleurde koordje inbegrepen.

Ik heb graag dat er 1 ouder tijdens de workshop bij blijft. Deze ouder kan, als hij of zij dit wil, voor dezelfde kosten ook meedoen en iets maken, bij aanvragen dit even doorgeven.

Halverwege de workshop, als het droge gedeelte van het raspen en schuren klaar is, kunnen de kinderen even buiten spelen op het fort. Ondertussen zet ik dan de spullen voor het polijsten klaar. Daarna gaan de kinderen verder met polijsten.

Aanvragen:
Stuur een email naar: info@annekewessels.nl en/of bel naar 06 4986 0575. We lopen dan de diverse mogelijkheden door en spreken een datum af.

Klik hier om terug te gaan naar het cursusoverzicht.