• Nieuws
Het meest actuele nieuws is te vinden op mijn (openbare) bedrijfspagina op Facebook en op mijn Instagram pagina.
Daar zet ik zeer regelmatig aankondigingen, foto’s van (nieuw) werk, eventuele extra openingstijden etc. en werk in wording op. Ik nodig je graag uit de pagina LEUK te vinden en te volgen. Bij deze alvast mijn hartelijke dank als je dit doet.

20210608_162458_r2 (357K)

Op 8 juni 2021 stond er een mooi artikel over mij en mijn nieuwe atelier in Lienden in dagblad De Gelderlander editie Rivierenland https://www.gelderlander.nl/buren/het-geheim-van-beeldhouwen-in-steen-beitels-laten-dansen-en-ritmisch-slaan~ae283e97/. Met dank aan Tessa Ariaans voor het fijne interview en mooie artikel en aan fotograaf RaphaŽl Drent voor de leuke foto.

• Nieuw atelier
boomgaard01 atelier02

Atelier Anneke Wessels is verhuisd naar Lienden in de Betuwe. In de afgelopen maanden is daar hard gewerkt om een nieuw atelier te realiseren waar, zodra de coronamaatregelen dit weer toestaan, alle lessen en workshops Beeldhouwen in steen hervat worden. Het nieuwe atelier staat op een prachtige locatie, aan de voet van de Oude Rijndijk naast een oude hoogstamfruitboomgaard met daarin van april tot oktober rondlopende schapen, lammetjes en kippen.

boomgaard03 boomgaard04 boomgaard02

• Data Zomerworkshops bekend
Voor komende zomer heb ik weer Zomerworkshops gepland staan. Kijk hier voor alle data en informatie. Download hier het inschrijfformulier.


zws01 zws08 zws02


• Beelden
Mijn beelden zijn te koop en vanaf heden op afspraak te bezichtigen in mijn eigen tuin en atelier. Kijk hier hier voor alle informatie.

tuin01 (22K) tuin02 (25K)

Op Instagram is een mooi filmpje te zien waarin ik een rondgang maak door mijn tuin met beelden, dit filmpje kan je hier vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle veranderingen en de nieuwe lesmogelijkheden volg mij dan op Facebook en op Instagram. Of meld je aan voor mijn nieuwsbrief.