• Nieuws
Het meest actuele nieuws is te vinden op mijn (openbare) bedrijfspagina op Facebook: www.facebook.com/AtelierAnnekeWessels.
Daar zet ik zeer regelmatig aankondigingen, foto’s van (nieuw) werk, eventuele extra openingstijden etc. op. Ik nodig je graag uit de pagina LEUK te vinden. Bij deze alvast mijn hartelijke dank als je dit doet.

• Instagram
Sinds een paar maanden ben ik ook te volgen op Instagram. Daar zet ik nieuws over mijn beeldhouwactiviteiten, over Werk aan het Spoel en de Nieuwe Hollandse Waterlinie op www.instagram.com/atelierannekewessels/.
Ik nodig je graag uit mij op Instagram te gaan volgen.

• Zondag 13 mei Dagworkshop Beeldhouwen in steen
Op zondag 13 mei is er weer een dagworkshop. Er zijn nog plaatsen vrij dus u kunt zich nog aanmelden! In deze dagworkshop maakt u in 1 dag van een ruw stukje speksteen uw eigen unieke gepolijste beeldje. Of u begint aan een groter beeld wat u afmaakt op één of meer dagen van de zomerworkshops.
Kijk voor alle informatie en het downloaden van een inschrijfformulier hier.• Cadeaubon dagworkshop
In het atelier zijn ook cadeaubonnen voor een dagworkshop te koop.
Wil je iemand verrassen met een leuke en creatieve workshop in het atelier kom dan langs in het atelier in Bomvrij Gebouw Noord op Werk aan het Spoel.
Voor informatie over het programma van een dagworkshops klik hier.

• Zomerworkshops 2018 Beeldhouwen in steen
De data van de zomerworkshops 2018 zijn:
Juni
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

27-6   
28-6   
29-6   
30-6   
1-7   
Juli
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

25-7   
26-7   
27-7   
28-7   
29-7   
Augustus
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

15-8
16-8
17-8
18-8
19-8
   Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur
   Per dag maximaal 8 deelnemers
Kijk hier voor alle informatie en het downloaden van een inschrijfformulier.

• Nieuw werk
Op de Open Galerie Dagen in mijn beeldhouwatelier op fort Werk aan het Spoel (op de eerste zondag van de maand) is nu ook het beeld Waterscapes 1 te zien dat ik voor het DUS Symposium gemaakt heb, met de bijbehorende DUS brochure waarin alle DUS beeldhouwers vertellen over het maakproces van hun symposiumbeeld.Ook in het atelier aanwezig het onlangs gepresenteerde nieuwe FORT Magazine 2018 (gratis mee te nemen) met daarin een mooi artikel over ambachten op de forten waaronder een leuk artikel over mij als beeldhouwer. Natuurlijk geef ik je ook graag alle informatie over mijn zomerworkshops en kan je mij aan het werk zien aan mijn beeld in Bardiglio marmer.
Het atelier is open van 11.00 tot 17.00 uur. Goilberdingerdijk 40a, Culemborg. Mijn atelier zit IN de groene heuvel met de Waterlinievlag bovenop. Iedereen is van harte welkom.

• Galerie Article 30 jaar!
Sinds juni 2017 neem ik deel aan de grote Overzichtstentoonstelling 30 jaar Galerie Article in Wijk bij Duurstede.
Jos en Marion Soons, eigenaars van Galerie Article, hebben 30 kunstenaars geselecteerd die in de afgelopen 30 jaar bij hun geëxposeerd hebben. Van alle kunstenaars is 1 werk te zien, ik neem deel met mijn beeld Due donne.
Galerie Article is open op de 1ste zondag van de maand en deelnemer van DE KunstStad en open tijdens DE KunstStad momenten, daarnaast is de galerie altijd op afspraak te bezichtigen.
Galerie Article, Oeverstraat 17, 3961 AM Wijk bij Duurstede, 0343 57 35 34.

• Galerie Anneke Wessels
Mijn overige werk is altijd op de 1ste zondag van de maand van 11.00 tot 17.00 uur te zien in mijn eigen galerie op fort Werk aan het Spoel in Culemborg, u bent van harte welkom dan een kijkje te komen nemen in mijn galerie, dit kan zonder een afspraak te maken. Als u wilt langskomen en er zeker van wilt zijn dat ik er die dag ben, bel mij dan van te voren even om te horen wanneer ik op het fort aanwezig ben: 06 49 860 575.
Klik hier voor meer informatie over de galerie.
Kijk voor een impressie van het atelier en de galerie op: https://www.youtube.com/watch?v=29eWvv_nMOo

Artikel in Culemburgse Courant
Op 4 mei 2016 stond ik met een mooi artikel in de Culemborgse Courant, dit om te vieren dat ik een akkoord bereikt heb met Stichting Werk aan het Spoel voor nogmaals 5 jaar op fort Werk aan het Spoel én om te vieren dat ik alweer 5 jaar op het fort werk. Klik hier hier voor het digitale bericht van de Culemborgse Courant en klik hier voor het hele artikel van de Culemborgse Courant van 4 mei 2016.

 
Het atelier in Bomvrij Gebouw A op het noordterrein van het fort Werk aan het Spoel