• Nieuws
Het meest actuele nieuws is te vinden op mijn (openbare) bedrijfspagina op Facebook: www.facebook.com/AtelierAnnekeWessels en op mijn Instagrampagina www.instagram.com/atelierannekewessels/.
Daar zet ik zeer regelmatig aankondigingen, foto’s van (nieuw) werk, eventuele extra openingstijden etc. en werk in wording op. Ik nodig je graag uit de pagina LEUK te vinden en te volgen. Bij deze alvast mijn hartelijke dank als je dit doet.

• Atelier weer open!
VANAF 1 JUNI gaat mijn ATELIER WEER OPEN en starten mijn beeldhouwlessen weer op fort Werk aan het Spoel.
Ook gaan in juli en augustus mijn Zomerworkshops Beeldhouwen in steen door. Op het plein voor mijn atelier is meer dan voldoende plek om ruim van elkaar te staan werken en ik zorg voor de nodige extra hygiŰnemaatregelen.
Bij eventuele regen kan er buiten verder gewerkt worden onder tenten of binnen in het atelier.
Per 1 juni gaat ook restaurant Caatje aan de Lek weer open en kan de workshop naar eigen keuze uitgebreid worden met hun heerlijke workshoplunches.

• Zomerworkshops Beeldhouwen in steen
De zomerworkshops geef ik dit jaar van 22 t/m 26 juli en van 5 t/m 9 augustus, alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Ook dit jaar is deelname weer vanaf 1 dag mogelijk en bij deelname aan meerdere dagen zijn deze zowel aansluitend als verspreid over alle 10 dagen te boeken.
Kijk voor uitgebreide informatie op de Zomerworkshoppagina van deze website.
Aanmelden kan via info@annekewessels.nl.

• Dagworkshops beeldhouwen in steen
Na de zomervakantie geef ik weer maandelijks dagworkshops. Zodra de data bekend zijn worden ze hier vermeld. Als u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief (in het paneel links) krijgt u direct bericht.• Cadeaubon dagworkshop
In het atelier zijn ook cadeaubonnen voor een dagworkshop te koop.
Wil je iemand verrassen met een leuke en creatieve workshop in het atelier kom dan langs in het atelier in Bomvrij Gebouw Noord op Werk aan het Spoel.
Voor informatie over het programma van een dagworkshops klik hier.

• Open Galerie Dagen
Vanwege de nieuwe "1,5 meter afstand" inrichting van het atelier vervallen helaas de komende maanden mijn Open Galerie Dagen op de 1ste zondag van de maand.
Het is wel altijd mogelijk een selectie van mijn werk op afspraak te komen bezichtigen (tel. 06 49 860 575).

Nieuwe Hollandse Waterlinie in Virtual Reality
De Nieuwe Hollandse Waterlinie is nu voor het eerst in z'n geheel vanuit de lucht in Virtual Reality te bekijken. Je kunt alle forten, batterijen, kastelen en vestingen door middel van 360║ dronefoto's bekijken: https://roundme.com/tour/263252/view/793749/.
Op https://www.youtube.com/watch?v=UU80CgRlHmw&t=184s kan je de forten Everdingen en Werk aan het Spoel mooi van boven zien, vanaf 2 minuut 36 zie je mijn atelier in de heuvel met de witte waterlinievlag bovenop mooi in beeld verschijnen.

 
Het atelier in Bomvrij Gebouw A op het noordterrein van het fort Werk aan het Spoel