Workshops op aanvraag voor groepen


Workshops op aanvraag bij Atelier Anneke Wessels:
Groepen vanaf 5 personen kunnen een workshop op aanvraag boeken. Een leuk idee voor een familie- en/of vriendendag of als afdelingsuitje.
U bepaalt zelf, in overleg met mij, de datum en de tijdsduur. Doorgaans duren deze workshops een hele dag, van 10.00 tot 17.00 uur. Op verzoek geef ik ook korte workshops van 3 uur of workshops van meerdere dagen, alles gaat in overleg. Ik maak de workshop voor iedere groep op maat. Heeft u specifieke wensen dan hoor ik deze graag en vertel ik u wat de mogelijkheden zijn.In een workshop beeldhouwen in speksteen van bijvoorbeeld 10.00 tot 17.00 uur maken de deelnemers van een ruw stukje speksteen ieder hun eigen unieke beeldje. Ervaring is niet vereist, speksteen is een zachte steensoort die makkelijk te bewerken is. Door te raspen, snijden en schuren geeft u vorm aan uw stukje steen, u laat u hierbij inspireren door de vorm van de steen. Na het vormgeven wordt het beeldje mooi glanzend gepolijst.

Een korte workshop van 3 uur gegeven aan docenten en onderwijs ondersteunend personeel van O.R.S. Lek en Linge. Iedereen had het prima naar zijn zin en er werden leuke beeldjes gemaakt, het weer werkte prima mee met een heerlijk zonnetje.

Voorbeeld van een workshop van 10.00 tot 17.00 uur:
09.45 - 10.00 Welkom met koffie/thee en korte uitleg over speksteen
10.00 - 12.30 Steen uitzoeken en starten met de vormgeving
12.30 - 13.30 Lunch
13.30 - 14.15 Verder met de vormgeving
14.15 - 16.45 Polijsten
16.45 - 17.00 Het in de steenwas zetten van het beeldje

Lunch:
U kunt een eigen lunch meebrengen of naar keuze de workshop uitbreiden met een workshoplunch van Restaurant Caatje aan de Lek.
Een workshoplunch kost 11,- p.p.p.d., het restaurant varieert de samenstelling van de lunch. Mochten deelnemers eventueel een bepaalde voedselallergie hebben dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.
Koffie en thee is in de workshop inbegrepen en wordt de hele dag door geschonken.
https://caatjeaandelek.nl/

Deelname:
Heeft u interesse in een groepsworkshop? Stuur dan een email naar info@annekewessels.nl met daarin het aantal deelnemers waarmee u wilt komen meedoen, indien mogelijk al 1 of meer data die u zou willen komen en uw wensen voor die dag. U ontvangt dan per email verdere informatie en een indicatie van de kosten.
U kunt voor informatie ook bellen naar 06 49 860 575.Klik hier om terug te gaan naar het cursusoverzicht.