Workshops op aanvraag voor groepen


Workshops op aanvraag bij Atelier Anneke Wessels:

Atelier Anneke Wessels, sinds 2011 gevestigd in Bomvrij Gebouw Noord op fort Werk aan het Spoel in Culemborg, gaat verhuizen naar Lienden in de Betuwe. De coronamaatregelen maken het mij onmogelijk nog langer te blijven lesgeven op het fort.

Najaar 2020 neem ik even een pauze in het lesgeven en ga ik op de nieuwe plek een nieuw atelier realiseren en les-klaar maken.

Vanaf voorjaar 2021 pak ik de draad weer op, zij het iets kleinschaliger dan op het fort, en ga ik lesgeven in beeldhouwen in steen naast een oude hoogstamfruitboomgaard aan de voet van de Oude Rijndijk in Lienden.

Wil je op de hoogte blijven van alle veranderingen en de nieuwe lesmogelijkheden volg mij dan op Facebook en op Instagram. Of meld je aan voor mijn Nieuwsbrief (verschijnt vier keer per jaar).

Kleine groepen kunnen een workshop op aanvraag boeken. Een leuk idee voor een familie- en/of vriendendag of als afdelingsuitje.
U bepaalt zelf, in overleg met mij, de datum en de tijdsduur. Doorgaans duren deze workshops een hele dag, van 10.00 tot 17.00 uur. Op verzoek geef ik ook korte workshops van 3 uur of workshops van meerdere dagen, alles gaat in overleg. Ik maak de workshop voor iedere groep op maat. Heeft u specifieke wensen dan hoor ik deze graag en vertel ik u wat de mogelijkheden zijn.In een workshop beeldhouwen in speksteen van bijvoorbeeld 10.00 tot 17.00 uur maken de deelnemers van een ruw stukje speksteen ieder hun eigen unieke beeldje. Ervaring is niet vereist, speksteen is een zachte steensoort die makkelijk te bewerken is. Door te raspen, snijden en schuren geeft u vorm aan uw stukje steen, u laat u hierbij inspireren door de vorm van de steen. Na het vormgeven wordt het beeldje mooi glanzend gepolijst.

Voorbeeld van een workshop van 10.00 tot 17.00 uur:
09.45 - 10.00 Welkom met koffie/thee en korte uitleg over speksteen
10.00 - 12.30 Steen uitzoeken en starten met de vormgeving
12.30 - 13.30 Lunch
13.30 - 14.15 Verder met de vormgeving
14.15 - 16.45 Polijsten
16.45 - 17.00 Het in de steenwas zetten van het beeldje

Lunch:
U kunt een eigen lunch meebrengen of ik kan een lunch voor u verzorgen.
Mochten deelnemers eventueel een bepaalde voedselallergie hebben dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.
Koffie en thee is in de workshop inbegrepen en wordt de hele dag door geschonken.

Deelname:
Heeft u interesse in een groepsworkshop? Stuur dan een email naar info@annekewessels.nl met daarin het aantal deelnemers waarmee u wilt komen meedoen, indien mogelijk al 1 of meer data die u zou willen komen en uw wensen voor die dag. U ontvangt dan per email verdere informatie en een indicatie van de kosten.
U kunt voor informatie ook bellen naar 06 49 860 575.Klik hier om terug te gaan naar het cursusoverzicht.