Zomerworkshops Beeldhouwen in steen 2021


Download hier het inschrijfformulier


Alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur

JULI: 14-15-16-17-28-29-30-31

AUGUSTUS: 11-12-13-14-25-26-27-28

SEPTEMBER: 8-9-10-11

20 dagen waaruit gekozen kan worden om te komen beeldhouwen. Aanmelden kan al vanaf 1 dag tot zovéél als jij maar wilt én ook wannéér jij wilt. Per dag is er plek voor 6 deelnemers.
In het atelier wordt enkel handmatig gewerkt in steen.

Reserveren van dagen kan vanaf nu, bij doorgang betaal je pas óp de dag van deelname.
Bij deelname aan meerdere dagen kunnen dit aaneengesloten dagen zijn of dagen verspreid over alle data die ik aanbied.

Alle dagen gaan alleen door als de versoepelingen van de coronamaatregelen dit toelaten.
De workshops worden coronaproof aangeboden.

zws06 zws07
zws03 zws04 zws05

Kosten
Bij deelname aan 1 dag € 82,- p.p.p.d.
Bij deelname aan 2 dagen € 78,- p.p.p.d.
Bij deelname aan 3 of meer dagen € 74,- p.p.p.d.
Vanwege de coronamaatregelen worden alle workshops dit jaar pas afgerekend op de dag van deelname, dit gaat in het atelier met een betaalverzoek per bank of contant (dan wel zo gepast mogelijk).
Kan ik een workshop vanwege overmacht, zoals opnieuw aangepaste coronamaatregelen, niet geven dan vervalt deze dag, je wordt uiterlijk de dag ervoor op de hoogte gebracht, hij wordt niet naar een andere dag verzet.

Tot 2 weken voor aanvang van je workshopdag kan je een workshopdag gratis annuleren, annuleer je daarna terwijl de workshop wel door kan gaan, dan wordt er 30 % van de workshopprijs aan annuleringskosten gerekend, hiervoor ontvang je een factuur.

De workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden, iedereen wordt persoonlijk door mij op zijn of haar eigen niveau begeleid.

Beginners:
Heb je nog nooit in steen gewerkt en wil je een dagje komen proeven aan het werken in steen, meld je dan aan voor een 1-daagse workshop. Je werkt dan in een klein stukje speksteen waarin je met raspen, kleine mesjes en schuurpapier 's morgens gaat vormgeven en 's middags polijsten.
Aan het eind van de dag neem je je beeldje gepolijst en al mee naar huis.
Wil je meer, kies dan voor meerdere dagen.
Je kan dan kiezen uit meerdere (zachte) steensoorten, ook soorten waarin met beitels gewerkt wordt. Je leert allerlei beeldhouwtechnieken, meer over de verschillende gereedschappen, hoe en wanneer deze te gebruiken en natuurlijk krijgt de vormgeving meer aandacht.

Gevorderden
Heb je al enige ervaring dan zijn alle in het atelier aanwezige steensoorten mogelijk om in te werken. Ook kan bijvoorbeeld een beeld in wording waaraan je thuis werkt en advies bij wilt hebben meegebracht worden naar de workshop. We kijken dan samen naar de mogelijkheden in je beeld en gaat ermee in de workshop aan de slag. Ook kan je kiezen er alleen thuis verder aan te werken en in de workshop aan een nieuw project te beginnen.
Breng je een beeld in wording mee, geef dat dan even op het aanmeldformulier aan en ook wat de steensoort is.

Steen
Ook in het nieuwe atelier is steen op voorraad: speksteen, albast, serpentijn, Franse kalksteen, springstone en Belgisch hardsteen.

zws11 zws12

Kosten steen: Kom je 1 dag en heb je geen ervaring dan werk je meestal in een klein stukje speksteen, de prijs hiervan is € 3,- per stuk.
Bij deelname aan meerdere dagen wordt op de eerste dag een steen uitgekozen, je kan dan uit alle steensoorten kiezen, de prijs is dan afhankelijk van de steensoort en het gewicht.
De steen wordt op de dag van deelname met een betaalverzoek per bank of contant afgerekend.
Zelf een steen naar de workshop meebrengen kan natuurlijk ook, geef dan even op het aanmeldformulier aan welke steensoort je meebrengt naar de workshop.

Lunch
Deze kan je zelf meebrengen of bestellen bij Anneke voor € 15,- (dit kan je aangeven op het aanmeldformulier).
Kom je meerdere dagen geef dan op het aanmeldformulier alleen je keuze aan voor de 1ste deelnamedag, die dag noteer ik je lunchkeuze voor een volgende deelnamedag.

lunch01


Overnachtingsmogelijkheden
Kom je van ver neem dan even contact met mij op voor een lijst met eventuele overnachtingsmogelijkheden, het regelen van de overnachting doe je zelf.

Aanmelden
Download hier het inschrijfformulier. Je kan eventueel ook een email sturen naar info@annekewessels.nl, je ontvangt dan per email een aanmeldformulier. Je pas tijdens een workshopperiode aanmelden is ook mogelijk, vraag mij dan per email naar de actuele stand van zaken en je ontvangt bericht terug op welke dagen er nog plek vrij is. De kans bestaat dan echter wel dat er geen plek meer is op de door jouw gewenste dag(en).
Heb je nog specifieke vragen dan hoor ik deze graag.

Klik hier om terug te gaan naar het cursusoverzicht.